Email:sales@hsdcontainerhouse.comЛаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Менаџер: Пећница Ге

Тел: + 86-535-2418818

Моб: +8613780915049

Вхатсапп / вецхат / вибер: + 86-13780915049

КК: 515889256

АДД: Хуакин Роад, Цхенггуо Град, Град Лаизхоу, Схандонг Провинце, Кина

Е-маил: салес@хсдцонтаинерхоусе.цом

Сајт на алибаби: ввв.хонгсхенгда.ен.алибаба.цом


Тини Хоусес

Кретање ситних кућа Мало куцни покрет (познат и као "кретање малих куца") описује архитектонски и социјални покрет који се залаже за становање само у малим кућама. Тренутно не постоји дефинирана дефиниција онога што представља малу кућицу; међутим, стамбени ...

Ćaskanje sada
Product Details

Кретање ситних кућа

Мало куцни покрет (познат и као "мали покрет") описује архитектонски и социјални покрет који се залаже за становање само у малим кућама. Тренутно не постоји дефинирана дефиниција онога што представља малу кућицу; Међутим, станова структура испод 500 квадратних стопа (46 м2) је опћенито прихваћена као мали дом.

Мали мини мобилни домови су јефтинији од већих у смислу пореза и изградње, гријања, одржавања и трошкова поправке. Поред тога што мање троше, мале куће могу подстакнути мање поремећени и једноставнији стил живота и смањити еколошке утицаје за своје становнике. Типична величина мале куће ретко прелази 500 квадратних метара (46 м2). Типична мала кућа на точковима је обично мање од 8 фт на 20 фт, са могућношћу живљења укупне површине 120 квадратних стопа или мање, ради лакшег вуче и да је ослободи од потребе за грађевинском дозволом.

Мале куће могу нагласити дизајн изнад величине, користити функције двоструке намјене и мултифункционалног намештаја, те уграђивати технолошки напредак опреме и уређаја за уштеду простора. Вертикална оптимизација простора такође је уобичајена карактеристика малих кућа и станова.

Како мале куће могу бити атрактивне као друге куће или куће за пензионисање, два од пет особа су преко 50, њихова повећана употреба може довести до развоја више земљишта. Људи заинтересовани за изградњу малог дома могу се суочити са институционалном "дискриминацијом" када изградња кодова захтијева минималну величину знатно изнад величине малог дома. Такође, суседи могу бити непријатељски јер се плаше негативних утјецаја на њихове имовинске вриједности. Постоји и опозиција због те чињенице, због забринутости због повећања пореза.

информације наших малих кућа

Материјални делови малих кућа

ФАК

1. Како да ступим у контакт са вашом компанијом?

Е-маил са било ког места на "контактирајте нас" дугме за наруџбине и подршку за дизајн / питања.

24хоурс сервице:

Моб: 086-15192384158

2. Шта ако не знам тачно шта ми треба?

Нема проблема! Наш квалификовани и искусни тим знају како да вам помогну приликом одлучивања о најбољем рјешењу за контејнере. Питат ћемо вас за шта вам је потребан контејнерски дом, број спаваћих соба и где желите. Што више информација можете пружити, боље вам можемо помоћи! Сви контејнерски домови долазе стандардно са спаваћим собама, кухињама / оброкама, купатилима и вешерајима. Планови једних, два, три, спаваће породичне контејнере доступни су на захтев.

3.Да ли је јефтиним кућама за контејнере стварно пружена персонализована услуга?

Да, имамо низ професионалних стручњака који вам могу помоћи у одлучивању о томе која од наших једанаест, два, три, спаваћа соба јефтиних контејнера вам највише одговара, чинећи ваш избор и процес наручивања што лакше и лакше.

4. Шта радити ако немамо професионалног радника да их инсталирамо?

Дизајн контејнера је савршен, можете то урадити у складу са нашим цртежом, ми ћемо привлачити детаљну монтирану конструкцију и инсталирати видео; За велики одер, можемо послати нашем инжењеру да вам пружа услугу водича на вашој локацији ако је неопходно;

5. Желим да користим контејнерску кућу као сталну резиденцију, да ли ми треба планска дозвола.

Обратите се свом локалном вијећу како бисте видјели да ли им је потребна дозвола за планирање.

Дозвола за планирање:

Већина земље није потребна за ову преносну кућу, у Аустралији, потребна је дозвола само када се кућа налази више од 20м2.

Не дозвољава никакав проблем! Ми можемо обезбедити сву документацију за власника градитеља или се бавити бирократијом за вас ако радимо вашу изградњу


Srodni proizvodi
Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд
QR Code