Email:sales@hsdcontainerhouse.comЛаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Менаџер: Пећница Ге

Тел: + 86-535-2418818

Моб: +8613780915049

Вхатсапп / вецхат / вибер: + 86-13780915049

КК: 515889256

АДД: Хуакин Роад, Цхенггуо Град, Град Лаизхоу, Схандонг Провинце, Кина

Е-маил: салес@хсдцонтаинерхоусе.цом

Сајт на алибаби: ввв.хонгсхенгда.ен.алибаба.цом


Модуларни домови са једном спаваћом собом

Модуларни домови са једном спаваћом собом

Опис једнособних модуларних домова Овај модуларни дом Оне Бедроом је мали преносни модуларни дом са једном спаваћом собом. Широко се користи као привремене грађевинске куће, радни камп, стамбени објекти за помоћ у несрећи, бачки стан, привремене канцеларије, конференцијске сале, седиште, кућа за смештај, продавница, ...

Ćaskanje sada
Product Details

Опис једнособних модуларних кућа

Овај модуларни дом Оне Бедроом је мали преносни модуларни дом са једном спаваћом собом. Широко се користи као привремене грађевинске куће, радни камп, стамбени објекти за стајање, бачки стан, привремене канцеларије, конференцијске сале, седиште, кућа за смештај, продавница итд.


Модуларни домови имају предности на следећи начин

1.Спеед оф цонструцтион / бржи поврат инвестиције. Модуларна конструкција дозвољава изградњу и рад на градилишту истовремено. Према неким материјалима, ово може смањити укупни распоред завршетка за чак 50%.

2. Могућност сервисирања удаљених локација. Нарочито у земљама у којима се потенцијално тржиште може налазити далеко од индустријских центара, као што је Аустралија, може постојати знатно већи трошак да се изгради градилиште на удаљеном подручју или подручје које се бави грађевинским бумом као што су рударски градови.

3.Лов васте. Са истим плановима који се константно изграђују, произвођач има записе о томе која количина материјала је потребна за одређени посао. Док отпад из станоградње може обично попунити неколико великих контејнера, изградња модуларног становања ствара много мање отпада.

4. Еколошки прихватљив процес изградње. Модуларна конструкција смањује поремећај отпада и места у поређењу са структурама изграђеним на локацији

5.Флекибилити. Може се стално додавати модуларној згради, укључујући стварање високих пораста.

Листа материјала једнособних модуларних кућа на следећи начин

图片 47.пнг

Колона је номално квадратна цев, а удаљеност од две колоне обично је 4 пута од 1,5 метара. Али ћемо подесити локацију колоне да понекад пратимо зидни преградни зид. И ћемо користити Ц цханел поправити на поду и држати панел. Сва плоча покрива челичну колону.

Фоф ће користити челични валовити сендвич панел. Кровни панел ће бити причвршћен изнад пејлија притискањем завртња. Ако је кров једнособан или двоструко нагиб, онда нема потребе да сечете панел. Ако је то од другог облика, онда га морамо исећи да направимо облик.

План једнособних модуларних кућа

Апликације и пројекти модуларних домова

Апликације:

Преносни модуларни домови се широко користе као доле,

Привремене грађевинске куће, радни логор и стамбено збрињавање;

Гранни равно и привидно.

Смештај за теренски рад као пут, жељезница, зграда итд.

Привремене канцеларије, конференцијске сале, седиште, кућа за смештај, продавница, школе, болнице, паркиралиште, изложбена галерија, простор за дистрибуцију електричне енергије.

Привремена лабораторија, одржавање, сервисна станица;

Хотел и кућа за одмор итд.

Претходни пројекти

Srodni proizvodi
Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд
QR Code