Email:sales@hsdcontainerhouse.comЛаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Менаџер: Пећница Ге

Тел: + 86-535-2418818

Моб: +8613780915049

Вхатсапп / вецхат / вибер: + 86-13780915049

КК: 515889256

АДД: Хуакин Роад, Цхенггуо Град, Град Лаизхоу, Схандонг Провинце, Кина

Е-маил: салес@хсдцонтаинерхоусе.цом

Сајт на алибаби: ввв.хонгсхенгда.ен.алибаба.цом


Цолор Стеел Трендс

Прво, употреба висококвалитетног подлоге, површине подлоге, равности и димензионалних захтева тачности су веће и веће, у временској употреби на отвореном, као што је мали равно спангле поцинковани челични калем, равно без спужве поцинковани челични калем пораст топлог запремине легура цинка; унутрашња употреба, као што су галвански поцинковани калеми, хладно ваљане плоче и ролна алуминијумске фолије.

Друго, како би се унапредио претреативни третман и течност за предтретман, мали број уређаја, јефтина механика технологија и константно побољшавају стабилност, отпорност на корозију, решење за претварање еколошких перформанси.

Треће, обратите пажњу на развој нових премаза, општег полиестера, поливинилиден флуорида (ПВДФ) и пластисола, побољшати, постићи супериорну репродукцију боје, УВ, сумпор диоксид, побољшати отпорност на корозију; развој отпорности на загађење, топљење пушења и друге функционалне превлаке.

Четврто, боље опремљена јединица. Као што је употреба новог заваривача, нови ролни премаз, савршена сушна пећница, опремљена напредним аутоматизованим инструментима.

Пето, с обзиром на то да је хладно него вруће издужење, које јефтиније, са прелијепим, тродимензионалним, високим интензитетом, тако технологија хладног урезивања постаје тренд.


Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд
QR Code