Email:sales@hsdcontainerhouse.comЛаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Менаџер: Пећница Ге

Тел: + 86-535-2418818

Моб: +8613780915049

Вхатсапп / вецхат / вибер: + 86-13780915049

КК: 515889256

АДД: Хуакин Роад, Цхенггуо Град, Град Лаизхоу, Схандонг Провинце, Кина

Е-маил: салес@хсдцонтаинерхоусе.цом

Сајт на алибаби: ввв.хонгсхенгда.ен.алибаба.цом


Рисе Стеел Аддитионс

Челична конструкција у развијеним земљама је сада доступна у цијелој, челична конструкција у Јапану чинила је 71% Гуангзхоу Стеел, Велика Британија 70%, САД више од 50%, док је Кина чинила само око 5%, велики број домаћих грађевина још увек користећи традиционални цивилни, структурни бетон, срушени у земљотресу, катастрофа земљотреса највећи је убица живота.

У том смислу, потпредседник Ханг Ксиао Стеел Цо, Лтд Суи шоу, челична структура је врло стабилна и са јединством, пут "микро-шок" за изградњу удара је релативно мали, тако да се бетонска конструкција Трагедија "Болт Фрацтуре" се неће срушити у челичној структури изграђеном на поновљеном поступку. "Сада држава сада доминира земљотресом као важним пројектом, с једне стране, како би се подигла свест о Националној превенцији и ублажавању катастрофа, с друге стране је водила сродну индустрију и тржишно понашање, промовишући више челичне конструкције обезбеђује добру друштвену средину. "Једно сребрно дрво шоу.

Инсајдери сугеришу да владина политика подршке и тржишни механизми за ефективну интеграцију, даље играју узорну улогу у челичном стамбеном објекту, за студије великих размера нуди нижи трошкови, стабилни модел за порекло промјена. Било да се промени, или пројекти стамбеног збрињавања, челичне конструкције и примене у великој мери, компанија се придржава концепта зелених предузетих за отварање тржишних врата. Гуангзхоу Стеел


Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд
QR Code