Email:sales@hsdcontainerhouse.comЛаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Kategorija proizvoda
Контактирајте нас

Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд

Менаџер: Пећница Ге

Тел: + 86-535-2418818

Моб: +8613780915049

Вхатсапп / вецхат / вибер: + 86-13780915049

КК: 515889256

АДД: Хуакин Роад, Цхенггуо Град, Град Лаизхоу, Схандонг Провинце, Кина

Е-маил: салес@хсдцонтаинерхоусе.цом

Сајт на алибаби: ввв.хонгсхенгда.ен.алибаба.цом


Разлика између фабрике тешке и лаке челика

Лака челична конструкција је млада и врло виталност система челичне конструкције, широко се користи у општој индустрији, пољопривреди, трговини, сервисним зградама, као што су пословне зграде, виле, складишта, спортски стадиони, забава, туризам, градња и ниско, вишеслојна стамбене грађевине и остала поља, али и за постојеће куће повећана трансформација слоја, недостатак подручја армирања и грађевинског материјала, неприступачна подручја саобраћаја, чврста конструкција, рушење и изградња могу бити покретљиви, што су власници власништва, има сљедеће карактеристике :

1) високу ефикасност танког зида лаган профил, мала тежина, висока чврстоћа, мали отисак.

2) компоненте и делови су све аутоматизоване, континуиране, високе прецизне производње, спецификације серије производа, стереотипне, подршке. Свака димензија дела.

3) конструкцијски дизајн, детаљан дизајн, инсталација рачунарске симулације, фабричка производња, инсталација локације, са мањим временским разликама истовремено.

4) На основу горе описане методе суве конструкције нема мокрих радова, унутрашњих и једноставних места. Профили након елегантног поцинковања, премаза и корозије, помажу у смањењу трошкова коверте и реновирања.

5) лако се шири и обезбеђује већи размак између колона подељени простор може се смањити и повећати катастарско подручје зграде (стамбени простор за продају до 92%). У додавању слоја, аспекти трансформације и јачања очигледне предности.

6) широк спектар примене нових зидних материјала, са широким коришћењем освјетљења, добрим увјетима вентилације.

7) затворени електрични водовод за воду је сакривен између зида и пода, флексибилан распоред, лако се мења.

8) Можете преселити кућу, сви материјали се могу рециклирати, а не узроковати отпад, у складу са стратегијама одрживог развоја.


Лаизхоу Хонгсхенгда Мацхинери Цо, Лтд
QR Code